Δήμος Π. Φαλήρου: Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα το πρόγραμμα ανακύκλωσης βιοαποβλήτων για τα νοικοκυριά – Ενημερωτική καμπάνια για τους πολίτες

image_pdfimage_print

Με τους δημότες και τους κατοίκους να ανταποκρίνονται ιδιαίτερα θετικά στην επέκταση του συστήματος των καφέ κάδων στις γειτονιές της πόλης, προκειμένου και τα νοικοκυριά πλέον να έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο ρεύμα ανακύκλωσης, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση των βιοαποβλήτων.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας, στελέχη και εργαζόμενοι του Τομέα Καθαριότητας, υπό την φυσική παρουσία και συμμετοχή του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πόλης Δημήτρη Μητρέλλου , μοιράζουν σχετικό ενημερωτικό υλικό και παρουσιάζουν στους πολίτες σωστές πρακτικές για το πώς διαχειριζόμαστε τα διάφορα ρεύματα ανακύκλωσης απορριμμάτων.

Το Πρόγραμμα ενημέρωσης των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Καθημερινά από τις 10.00 έως τις 13.00

  • Δευτέρα 20/03/23 Αλκυόνης και Αγίου Αλεξάνδρου
  • Τρίτη 21/03/23 Ζησιμοπούλου και Καλυψούς
  • Τετάρτη 22/03/23 Σωκράτους και Φλέμινγκ
  • Πέμπτη 23/03/23 Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλοίσβου)
  • Παρασκευή 24/03/23 Παλαιολόγου και Δαναών

Κατά την διαδικασία ενημέρωσης των δημοτών διανέμεται δωρεάν φυτόχωμα προερχόμενο από την διαδικασία κομποστοποίησης των βιοαποβλήτων του Παλαιού Φαλήρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα σχετικά με την καθαριότητα ή την ανακύκλωση οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα καθαριότητας στο 1565.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                Παλαιό Φάληρο, 20/3/2023