Δήμος Π. Φαλήρου: Νέο διευρυμένο πρόγραμμα Δημοτικών Ιατρείων Προληπτικής Αγωγής & Υγείας με εθελοντές ιατρούς

image_pdfimage_print

Τα εγκαίνια τoυ νέου εξοπλισμού οδοντιατρικών υπηρεσιών  των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή) ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, διευρύνοντας τις δυνατότητες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και πρόληψης προς τους συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και αρωγής προς τους κατοίκους και δημότες της πόλης, επί τη βάσει των αυξημένων αναγκών που έχουν αναδειχθεί, ένεκα κυρίως της πανδημίας, αλλά και της διεθνούς, παρατεταμένης οικονομικής κρίσης,  εντάσσει νέες ειδικότητες ιατρών στο πρόγραμμα δράσεων προαγωγής υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, ανακοινώνουν το πρόγραμμα προληπτικής Αγωγής και Υγείας των Δημοτικών Ιατρείων – Κ.Ε.Π. Υγείας, το οποίο απευθύνεται σε:

  1. Ενήλικες (ανέργους, απόρους, ανασφάλιστους & ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α.)
  2. Παιδιά (ανέργων, απόρων, ανασφάλιστων & ασφαλισμένων των Ο.Γ.Α.)
  • Αναλυτικά το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι συμμετέχοντες ιατροί στο Πρόγραμμα παρέχουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από πλευράς Δημοτικής Αρχής διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε άλλες ειδικότητες ιατρών.

Η επίσκεψη στα Δημοτικά Ιατρεία γίνεται κατόπιν ραντεβού και αρμόδια υπάλληλος για την δήλωση τους, είναι η κα Βιργινία Τσώλη.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όσους προσέλθουν.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                          Παλαιό Φάληρο, 17/2/2023