Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/10 | ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ |

Ο Δήμαρχος  Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας Ιωάννης Αρκουμάνης ανακοινώνουν ότι την Παρασκευή  13/10/2023 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή των προϊόντων θα λάβει χώρα στον ανοιχτό χώρο παρκινγκ  του κλειστού γηπέδου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ» και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός  αλλά και για  την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέλθουν τις παρακάτω ώρες:

9 00 – 11 00 π.μ τα ονοματεπώνυμα που ξεκινούν από Α- Μ

11 00 – 13 00 π.μ τα ονοματεπώνυμα που ξεκινούν από Ν-Ω

Υπενθυμίζεται ότι ωφελούμενοι της δράσης είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι που θα προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας:

  • Εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή
  • Η Εξουσιοδότηση δεν θα φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Το πληροφοριακό υλικό με τα είδη και τις ποσότητες, που θα παραλάβουν οι δικαιούχοι, προς ενημέρωσή τους, θα βρίσκεται αναρτημένο στο χώρο της διανομής.

Τονίζεται ότι η διανομή  θα πραγματοποιηθεί τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                               Παλαιό Φάληρο, 5/10/2023