Δευτέρα 24/10, στις 19/00:Παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ασημακόπουλου: «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης»

image_pdfimage_print

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ασημακόπουλου «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης»

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00’, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν η συγγραφέας Ειρήνη Ντούρα – Καββαδία, ο συγγραφέας και εικαστικός Άρης Γαβριηλίδης και ο συγγραφέας και σεναριογράφος κόμικς, Δημήτρης Βανέλλης.

Το βιβλίο «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης» περιέχει μια  ιστορία που είναι η πρώτη, από 22 τουλάχιστον βιβλία επιστημονικής φαντασίας, τα οποία σχεδιάζονται από τον συγγραφέα προκειμένου να δουν το φως της δημοσιότητας. Συμβαίνουν στο ίδιο μυθιστορηματικό σύμπαν, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι χαρακτήρες ενός βιβλίου θα ξαναεμφανιστούν σε επόμενα βιβλία. Ως εκ τούτου, το όλο εγχείρημα έχει ονομαστεί από τον συγγραφέα SBU (Sotiris Book Universe).

Ο Σωτήρης Ασημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου 1991. Έχει σπουδάσει  Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο της Φερράρα στην Ιταλία, αλλά εργάζεται στον ξενοδοχειακό τομέα. Το πρώτο του μυθιστόρημα είναι επιστημονικής φαντασίας και ονομάζεται: «Ο πόλεμος της καρδιάς». Είναι αυτοτελές και εκδόθηκε το 2009.

Τον  Φεβρουάριο του 2022 τυπώθηκε το επόμενο μυθιστόρημα  με τίτλο «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης», το οποίο είναι επίσης επιστημονικής φαντασίας.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 18/10/2022