Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022: «Ο Έντγκαρ γίνεται διάσημος»

image_pdfimage_print

Οι δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022, συνεχίζονται αύριο Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, με την δράση  «Ο  Έντγκαρ γίνεται διάσημος».

O Έντγκαρ, η αγαπημένη μασκότ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, εμφανίζεται σε κάθε γωνία της πόλης, σε διαφορετικά μεγέθη, σε πολλά από τα αγαπημένα σημεία της περιοχής μας, στους δρόμους, στα πάρκα, σε στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σε Δημοτικά Σχολεία!

Οι περαστικοί όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα να σταματήσουν και να αναρωτηθούν για το ποιος είναι ο Έντγκαρ και ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής του!

Στον δρόμο τους για τη δουλειά ή και τη βόλτα θα λαμβάνουν οδηγίες, συμβουλές, σημαντικές πληροφορίες αλλά και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, που στο τέλος δε θα καταφέρουν να αγνοήσουν γιατί, όχι μόνο θα τον συναντούν παντού, αλλά και επειδή κανείς δεν γίνεται να μην αγαπήσει αυτή την μασκότ!

Ο Κύκλος των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας συνεχίσθηκε  στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας,  με την εκδήλωση «Σπάμε τα ρεκόρ… χαρίζουμε χαμόγελα¨ όπου ξεκίνησε με εντυπωσιακή ανταπόκριση,  η συλλογή πλαστικών καπακιών από παιδιά και κατοίκους της πόλης μας, για την προμήθεια ενός ή περισσότερων αναπηρικών αμαξιδίων,  σε δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Υποδεχόμαστε όλοι στην πόλη μας τον  Έντγκαρ , με κορυφαίο σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» και έχοντας ως κεντρικούς άξονες τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και την καλλιέργεια περιβαλλοντικού ήθους.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Παλαιό Φάληρο, 18/9/2022