«Χριστούγεννα 2023» στο Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

«Χριστούγεννα 2023» στο Παλαιό Φάληρο

| ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ| ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 | 17.00 |

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φέρνειτην Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Ντάβαρη στις 17:00, τα κάλαντα και το πνεύμα των εφετινών εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Μικροί και μεγάλοι, νέοι και παιδιά, είστε προσκεκλημένοι εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος Π. Φαλήρου, για να ζήσουμε όλοι μαζί, με ξενοιασιά και αγάπη, την μαγεία των Άγιων ημερών.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Ντάβαρη, στις 17:00 με:  

Φωταγώγηση δέντρου με «Το μπουλούκι των Χριστουγέννων»

Η πλατεία Ντάβαρη περιμένει να λάμψει και να φωτιστεί με τα χιλιάδες φωτάκια και λαμπιόνια. Ο δήμαρχος με το δημοτικό συμβούλιο και τους κατοίκους υποδέχονται με ενθουσιασμό και γιορτινή διάθεση τον Αϊ-Βασίλη, ο οποίος έρχεται με το «Μπουλούκι των Χριστουγέννων» και  αναλαμβάνει δράση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Το άρμα των Χριστουγέννων στην πόλη

Το άρμα των Χριστουγέννων, αφού περάσει από τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου θα σταθμεύσει στην Πλατεία Ντάβαρη και στη συνέχεια θα συνεχίσει τις βόλτες του στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και να περάσουμε όμορφες εορταστικές στιγμές με ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, ξεχωριστές παραστάσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους!

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                               Παλαιό Φάληρο, 15/12/2023