Και σήμερα Δευτέρα 18/1/2021 ανοικτό το Γ΄ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου για την προστασία των αστέγων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες

image_pdfimage_print

Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ανακοινώνει ότι και σήμερα Δευτέρα 18/1/2021 (από τις 20.00 σήμερα έως αύριο τις 8.00 π.μ.) , θα διατεθεί και θα παραμείνει ανοικτό το Γ΄ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Άτλαντος & Σειρήνων) προκειμένου να φιλοξενηθούν άστεγοι συμπολίτες μας στους οποίους θα προσφερθεί : διαμονή, θέρμανση και φαγητό.

Σε όλη την διάρκεια της νύχτας θα υπάρχει στο ΚΑΠΗ υπάλληλος του Δήμου για να συντονίζει την δράση και να εποπτεύει τον χώρο ενώ αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Τονίζεται ότι η λειτουργία και η φιλοξενία στον χώρο θα πραγματοποιηθεί  τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ενώ κατά την προσέλευση στον χώρο θα πραγματοποιηθούν και σχετικά τεστ για τον κορωνοίό.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κάνει έκκληση το συγκεκριμένο μήνυμα να διαδοθεί  από όλους με κάθε τρόπο, προκειμένου οι ανήμποροι συμπολίτες μας να βοηθηθούν ουσιαστικά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής Γιάννη Αρκουμάνη ή με το Γ΄ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (210 9880148).