ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . Το Παλαιό Φάληρο συνεχίζει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες με το Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Φωστηρόπουλο να εκλέγεται πανηγυρικά Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΔΑ.

image_pdfimage_print

Στο Σεράφειο Ίδρυμα του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχιαιρεσίες της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις οποίες επικράτησε θριαμβευτικά η “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής” , υποστηριζόμενης από το Γιώργο Μαρκόπουλο. Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Φωστηρόπουλος εκλέχτηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τερματίζοντας την εκλογική διαδικασία με 115 σταυρούς. Μία σπουδαία αναγνώριση για το δήμο μας στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, η οποία συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα με ακόμα μία σπουδαία νίκη του πρώτου δημότη της πόλης, ο οποίος εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ , αποδεικνύοντας γι ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ομότιτλοί του.

Λίγα λεπτά μετά την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος δήλωσε : ” Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην Αυτοδιοίκηση, στους δημότες της πόλης μου και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Η σημερινή πολύ τιμητική ανάθεση της θέσης του Αντιπροέδρου με γεμίζει ευθύνη αλλά και αποφασιστικότητα να υλοποιήσω όσους περισσότερους στόχους δύναμαι για το καλό όλων. Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά με συνεργασίες και ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Στο ταξίδι αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και οι στόχοι είναι κοινοί. Σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου.”

Γραφείο Τύπου,

Παλαιό Φάληρο, 20/2/24