Αγιασμός 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων  Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Αγιασμός ενόψει της προσκοπικής χρονιάς 2023-2024 πραγματοποιήθηκε από τους Ναυτοπροσκόπους Παλαιού Φαλήρου, στις εγκαταστάσεις τους, στο Πάρκο Φλοίβου.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στην δραστηριότητα της περασμένης χρονιάς από τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου Χρήστο Μπαλάσκα ενώ όλοι ευχήθηκαν ακόμα περισσότερες δράσεις,
συμμετοχή και προσφορά από τα παιδιά για την χρονιά που έρχεται.

Tο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παλαιού Φαλήρου είναι από τα παλαιότερα καθώς λειτουργεί από το 1938, δίνοντας προσκοπικό παλμό στην ζωή της Πόλης με το εθελοντικό έργο και την δράση του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Βουλευτής Νότιου Τομέα και τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Αντιδημάρχοι  καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, γονείς των παιδιών και παλαιοί πρόσκοποι.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε «καλή και επιτυχημένη προσκοπική χρονιά», δήλωσε ότι « ο Δήμος αδιαλείπτως στηρίζει τους προσκόπους έμπρακτα
προσφέροντας φιλοξενία του συστήματος εντός του Πάρκου Φλοίσβου» και ευχήθηκε στα παιδιά «οι αξίες, οι γνώσεις και η διαπαιδαγώγηση που θα αποκτήσουν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                            Παλαιό Φάληρο, 3/10/2023