78η  Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου,  σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 78η Εθελοντική Αιμοδοσία του,

Την  Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, από 10.00 έως 13.00, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης).

Για την αποφυγή συγκέντρωσης εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προγραμματίζουν  έγκαιρα  το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο 210-98 39 373 (08.00-14.00).

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας, δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις τράπεζες αίματος, ειδικά αυτό το διάστημα, μετά την προηγηθείσα μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στα νοσοκομεία, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης  Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους τους Δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας.

Ως  Δημοτική Αρχή φροντίζουμε διαρκώς για την σωστή οργάνωση των υπηρεσιών μας, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία και στηρίζοντας πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας.

Πληροφορίες  κα Τσώλη Βιργινία

Τηλέφωνο: 210.98.39.373

E-mail: virginia.tsoli@palaiofaliro.gr

 

Παλαιό Φάληρο, 12/1/2023                                                                     Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας