3ο Φεστιβάλ “Λυρικός Νότος” 17 και 18 Ιουνίου στο Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

Εξαιτίας του τριήμερου Εθνικού Πένθους για το ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Πελοποννήσου και της πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων για το Σάββατο 17 Ιουνίου, η συναυλία Tango Greco στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (για το Σάββατο 17/6 στις 21.00) αναβάλλεται ενώ οι λοιπές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Ημ/νιες Παραστάσεων

Σάββατο 17-06-2023 17:00 Πολυχώρος Πολιτισμού, Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου
Κυριακή 18-06-2023 11:30 Πολυχώρος Πολιτισμού, Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

Κυριακή 18-06-2023 14:00 Πολυχώρος Πολιτισμού, Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

“Ονειροχρόνος”

Μια όπερα ΚΑΙ για παιδιά

Ο διαδραστικός animation Ονειροχρόνος παραπέμπει σε ένα θέατρο «ολιστικό», όπου όλες οι τέχνες συναντιούνται, ώστε ο θεατής να γίνει κοινωνός της «μαγείας του θεάτρου», με την ποιητική, συμβολική και αλληγορική του διάσταση. Κεντρικοί ήρωες είναι πέντε συνηθισμένοι άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικών τάξεων που συναντιούνται στον κόσμο του ονείρου. Η «απόδραση» μέσα από τα «όνειρα» μας μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση, τον «ονειροχρόνο», όπου η αθωότητα, η καλοσύνη, η αλήθεια, η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον επικρατούν.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ: www.ticketservices.gr

ΠΑΡΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ

18-06-2023 21:00 Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

“Στάση : Παλιά Αθήνα”

Μια βραδιά γεμάτη γλύκα, αθωότητα και νοσταλγία! Αγαπημένα τραγούδια από την εποχή της οπερέτας θα ερμηνευτούν από λυρικούς τραγουδιστές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά κομμάτια οπερέτας καθώς και δημοφιλή τραγούδια μιας εποχής, που είχε πόρτες ξεκλείδωτες, μουσική από γραμμόφωνα, κορίτσια με άσπρες κορδέλες στα μαλλιά και ταξίδευε με το λεωφορείο. Ένα καλοκαιρινό ταξίδι χαράς και νοσταλγίας, τόσο γνώριμο όσο και μακρινό όπως ήταν η πόλη μας κάποια χρόνια πριν.

Tο «Πολιτιστικό Λεωφορείο» του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος στεγάζεται στο ιστορικό λεωφορείο Scania Vabis της ΟΣΥ Α.Ε., που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στους αθηναϊκούς δρόμους τον Ιούνιο του 1958.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ανώνυμη Συγκοινωνιακή Εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) για τη συνεργασία, τη στήριξη και τη διάθεση του Ιστορικού Λεωφορείου SCANIA VABIS.

 Είσοδος ελεύθερη

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                            Παλαιό Φάληρο 17/6/2023