Δήμος Π. Φαλήρου: Αρχίζουν για 16η χρονιά τα Προγράμματα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών/Ανδρών

image_pdfimage_print

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, 19.00 – 21.00

ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής, ανακοινώνουν ότι συνεχίζεται για 16η χρονιά, σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Δημοτική Σύμβουλο & Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Μαρία Ζάγκα, καθώς και την Μαρίνα Ζάγκα, ψυχοθεραπεύτρια, το δωρεάν πρόγραμμα δύο ομάδων Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Γυναικών & Ανδρών, για τη βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και της εργασίας.

Στις ομάδες αυτές:

  • Θα συζητήσουμε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα ενθαρρύνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους
  • Και θα εξερευνήσουμε συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες βοηθούν στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, της θετικής συμβολής και σύνδεσης που σαν στόχο έχουν τη διατήρηση της ενθάρρυνσης σε κάθε μας σχέση.

Οι ομάδες απευθύνονται σε όλες στις γυναίκες και άνδρες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ελάτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία με την Μαρία Ζάγκα, Διπλωματούχο Συνθετικής και Συμβουλευτικής & European Certificate of Psychotherapy & Bachelor of Arts in Integrative Counseling από το Middlesex University London U.K.

Οι ομάδες θα λειτουργούν στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιθέας (Ηχούς 26 & Ζησιμοπούλου) μία φορά κάθε μήνα και κατά τις ώρες: 19:00-21:00, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2023.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ζάγκα Μαρία : 210 94 26 694 – 6957 087 951

Πολιτιστικό Κέντρο: 216 00 49 580

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                          Παλαιό Φάληρο, 27/10/2023