11ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ» – Συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

image_pdfimage_print

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ» σύσσωμο συμμετέχει στο δράμα των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Τουρκία και στη Συρία που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμού τις προηγούμενες μέρες. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς συμμετέχουμε στη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των πληγέντων και συγκεντρώνουμε στον χώρο του σχολείου μας είδη πρώτης ανάγκης, το Σάββατο 04/03/2023, από τις 11:00 -14:00. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα προωθηθεί μέσω του Ερυθρού Σταυρού στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Οι μαθητές του σχολείου μας θα βοηθήσουν στον διαχωρισμό και την κατηγοριοποίηση των ειδών που θα συγκεντρωθούν και θα ζωγραφίσουν μηνύματα συμπαράστασης προς τα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών.

Τα είδη που θα συγκεντρώσουμε είναι :
 Χειμερινά ρούχα (για ενήλικες & παιδιά)
 Παλτά – Μπουφάν
 Αδιάβροχα
 Μπότες – Γαλότσες
 Μπλούζες – Παντελόνια
 Γάντια – Κασκόλ – Σκουφάκια
 Εσώρουχα –
 Κάλτσες
 Κουβέρτες
 Υπνόσακους
 Τρόφιμα Μακράς Διάρκειας – Κονσέρβες- Όσπρια – Ζυμαρικά- Αλεύρι
 Δημητριακά – Παξιμάδια
 Γάλατα – Σκόνη γάλακτος για παιδιά
 Πάνες
 Είδη Ατομικής Υγιεινής
Παρακαλούμε θερμά τα είδη ένδυσης-υπόδησης και τα κλινοσκεπάσματα να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Σας καλούμε, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους συνανθρώπους μας, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και τα φιλάνθρωπα συναισθήματά μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Η Διευθύντρια του Σχολείου

Γραφείο Τύπου και  Επικοινωνίας                                                                                   Παλαιό Φάληρο,23/2/2023