Το Ράλι Ακρόπολις περνάει από το Παλαιό Φάληρο – Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 18.00 η υπέρ-ειδική διαδρομή στο TAE KWON DO / Πλατεία Νερού

image_pdfimage_print

Η εναρκτήρια υπέρ-ειδική του ΕΚΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, διοργάνωση η οποία αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές εκδηλώσεις της χρονιάς για την Ελλάδα, αλλά και για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο, περνάει από το Παλαιό Φάληρο.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18.00, τα 72 πληρώματα που συμμετέχουν στον εφετινό αγώνα, θα «τρέξουν» σε μια φαντασμαγορική υπέρ-ειδική διαδρομή, στην ευρύτερη περιοχή του Τae Kwon Do και της Πλατείας Νερού.

H εναρκτήρια υπέρ-ειδική, για τα οργανωτικά θέματα της οποίας, οι υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου εργάζονται εποικοδομητικά στους τομείς που τους ζητήθηκε από τους διοργανωτές του ΕΚΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, αφορά μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 χλμ., με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού.

Διεθνώς αναγνωρισμένο, με ονομασία, ταυτότητα και χαρακτήρα απόλυτα ταυτισμένα με την Ελλάδα, το ΕΚΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ έρχεται να δώσει συνέχεια σε ό,τι ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό, όπως και να μεταφέρει μια ιδανική εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Όχι τυχαία, συνεπώς, οι καλύτεροι οδηγοί ράλι στον κόσμο, τα πλέον άρτια τεχνολογικά αυτοκίνητα στην 50χρονη ιστορία του WRC και όλοι όσοι θα βρεθούν στη λίστα συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν την πορεία τους στη φετινή εκδοχή του αγώνα με μια μοναδική «παράσταση» στο Παλαιό Φάληρο, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις διακεκριμένες θέσεις στις δύο κερκίδες που θα έχουν τοποθετηθεί, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://www.more.com/sports/eko-super-special-stage/

Περιμετρικά της υπέρ-ειδικής διαδρομής, για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                          Παλαιό Φάληρο, 30/8/2023