Το Παλαιό Φάληρο διοργάνωσε την Παρασκευή 12 Απριλίου , Αγώνα Επίδειξης και Γνωριμίας του Αθλήματος Pétanque – Εδαφοσφαίριση

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Pétanque – Εδαφοσφαίρισης και το Σύνδεσμο Pétanque ΠΑΝΙΩΝΙΟ Παλαιού Φαλήρου, διοργάνωσε στο πλαίσιο του Προγράμματος “BE ACTIVE” του Υπουργείου Παιδείας, θρησκευμάτων και Αθλητισμού Αγώνα Επίδειξης και Γνωριμίας του Αθλήματος Pétanque – Εδαφοσφαίριση την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Πάρκο Φλοίσβου

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές/μαθήτριες από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας και μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν από κοντά το Pétanque, ένα άθλημα με μακραίωνη ιστορία που έλκει την καταγωγή του από την Αρχαία Ελλάδα και το οποίο τον τελευταίο καιρό αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος από την πρώτη στιγμή δημιουργίας και αναγνώρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης, στηρίζει το άθλημα και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας έμπρακτα. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Κώστα Χρονόπουλο για τη συμμετοχή στη διοργάνωση. Επίσης  τη Διευθύντρια κα Παπαδοπούλου Ευδοξία , τους δασκάλους και τις δασκάλες του 1 ου Δημοτικού που συνόδευσαν τους μαθητές .

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε  το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου,ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Αρκουμάνης Ιωάννης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέκος Πανταζής.

 

Γραφείο Τύπου,

Παλαιό Φάληρο, 15/4/2024