Το Άρμα των Χριστουγέννων στο Παλαιό Φάληρο

image_pdfimage_print

«Το άρμα των Χριστουγέννων», φορτωμένο με ξωτικά, ταρανδάκια και τον επιβλητικό θρόνο του Άγιου Βασίλη θα επισκεφτεί την πόλη μας! Ένα Άρμα που θα σκορπά χαμόγελα και συναισθήματα χαράς έχοντας πάνω του τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη να χαιρετά μικρούς και μεγάλους! Ο Δήμος του Παλαιού Φαλήρου, ετοίμασε για τα Χριστούγεννα, αυτήν την μοναδική έκπληξη που θα μείνει αξέχαστη σε όλους! Τις φετινές γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η ανάγκη για θετική ενέργεια και εορταστική αστερόσκονη είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Ο Άγιος Βασίλης περνά μέσα από τις γειτονιές μας! 

Η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια ξεκινά στην πόλη μας. Ο αγαπημένος μας Άγιος, θα περάσει μέσα από τις γειτονιές, τις αγορές και τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους! Το σπίτι του Άγιου Βασίλη, στολισμένο με λαμπιόνια, γιρλάντες και αστέρια, θα φέρει τα χριστουγεννιάτικα καρδιοχτύπια και τη μαγεία που όλοι αναζητούμε!

Αυτήν την τόσο δύσκολη για όλους χρονιά, που οι απαγορεύσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο, η ανάγκη μας για μια πινελιά αισιοδοξίας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η απογοήτευση των μικρών παιδιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη μεγαλώνει καθημερινά. Το «Άρμα των Χριστουγέννων» έρχεται για να ανατρέψει αυτό το κλίμα και να μας θυμίσει πως ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές ο Άγιος Βασίλης μπορεί να εμφανιστεί μπροστά μας …έτσι μαγικά… και να κάνει την ημέρα μας πιο όμορφη!

Τις επόμενες ημέρες, όλοι οι Φαληριώτες, θα περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τον Άγιο Βασίλη να φωνάζει το γνωστό ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ και να βγουν να τον δουν να περνά έξω από το σπίτι τους και να τους χαιρετά!

Διαδρομές…έκπληξη!

Απόλυτα προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της εποχής καθώς και στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας δημιουργήσαμε μια μυστική διαδρομή από την οποία θα περάσει «Το Άρμα των Χριστουγέννων». Σκοπός μας είναι μαζί με την ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα να αποφύγουμε και την οποιαδήποτε μορφή συνωστισμού! Έτσι, οι διαδρομές από τις οποίες θα περάσει ο Άγιος Βασίλης, θα παραμείνουν κρυφές και θα τις γνωρίζουν μονάχα τα ξωτικά και οι τάρανδοί του! Η βόλτα του Άγιου Βασίλη στην πόλη μας θα είναι σταθερά κινούμενη και το Άρμα δεν θα σταματήσει ούτε για μια στιγμή!

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός! 

Η πρόκληση για τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του Αγίου Βασίλη, είναι να τραβήξουν την ωραιότερη φωτογραφία από την διέλευση του Άρματος από τους δρόμους, τις γειτονιές και τις αγορές της πόλης και να την στείλουν στο xmaspfaliro@palaiofaliro.gr  για να συμμετάσχουν στον εορταστικό διαγωνισμό φωτογραφίας του Δήμου μας με ένα δώρο έκπληξη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 21/12/2020