Συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας “ΝΗΡΗΙΔΕΣ” του Δήμου Παλαιου Φαλήρου στο “7o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναύπλιο – Artiva ”

image_pdfimage_print
H Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου “ΝΗΡΗΙΔΕΣ”, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, με την Ελισάβετ Ανδρονίκου στο πιάνο, ενθουσίασε για μία ακόμα φορά το κοινό που βρέθηκε στο ιστορικό κτίριο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο όπου πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά το “Ναύπλιο – Artiva 7o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ” το οποίο διεξήχθη σε δύο τριήμερα 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Νοεμβρίου 2021, από το Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την ARTIVA Cultural Management & Advertising με καλλιτεχνικό διευθυντή το μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη. Οργανώνεται από το 2015 στο Ναύπλιο και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, που είναι πλέον θεσμός.
Στο φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ έλαβαν μέρος 16 χορωδιακά σχήματα.
Το οργανωτικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Φεστιβάλ είναι πολύ υψηλό και σε συνδυασμό με τη γοητεία και την ομορφιά του Ναυπλίου, το “Ναύπλιο – Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ” κατατάσσεται στα καλύτερα της Ελλάδας.
Η τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ όπου συμμετείχε και η Γυναικεία χορωδία του Δήμου μας “Νηρηίδες” μεταδόθηκε ζωντανά με τον εξοπλισμό του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου μέσω διαδικτύου.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βραδιά στο κανάλι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στο Youtube πατώντας το λινκ, η κι από εδώ.