Συγγραφικό Εργαστήρι για Ενήλικες

image_pdfimage_print

” Ψυχαγωγία και Εκπαίδευση μέσα από τη Συγγραφή. Βιωματικό εργαστήριο “

Από τη φαντασία στο χαρτί…

Μέσα από τη διδασκαλία εργαλείων συγγραφής και ανάλυσης κειμένων, ερχόμαστε σε επαφή με επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν, πάνω στα οποία οι συμμετέχοντας καλούνται να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, μέσα από το συγγραφικό τους ταλέντο.

Για εκείνους που αγαπούν να γράφουν αλλά δεν τολµούν. Σκέψεις, ιδέες, ιστορίες, όνειρα.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Νάντια Δρακούλα

ΗΛΙΚΙΕΣ :  Ενήλικες

Αιτήσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας  για τους Δημότες του Δήμου μας έως 27 /10/2022

Δήλωση συμμετοχής με αποστολή των στοιχείων σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο dimotikivivliothikipf@gmail.com

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος (20 άτομα)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Νάντια Δρακούλα ασχολείται με τη συγγραφή και ανάπτυξη διαδραστικών προγραμμάτων και θεατρικών έργων για παιδιά από το 2014. Ίδρυσε την πολιτιστική εταιρεία «Η Τρελλή Ροδιά» με την οποία θεατρικά της έργα ανέβηκαν στο θέατρο και σε σχολεία, με τη μορφή παράστασης ή παιχνιδιού σε διασκευή- σκηνοθεσία δική της . Η διαδραστική παράσταση Κάμπινγκ, ένα μουσικό έργο για την αειφορία και το περιβάλλον, ανέβηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος το 2015. To 2017, παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το θεατρικό της έργο, το Σχοινάκι, μια παράσταση για εφήβους και ενήλικες με κεντρικό θέμα την ενδοσχολική βία. To 2017, παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το θεατρικό της έργο, το Σχοινάκι, μια παράσταση για εφήβους και ενήλικες με κεντρικό θέμα την ενδοσχολική βία. Το μυθιστόρημά της Κάμπινγκ (Πατάκης 2017) έγινε βιβλίο φιλαναγνωσίας και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα. Το 2020 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ποταμός το βιβλίο της Σούπερ Γκρανόλα, μια φανταστική κωμική περιπέτεια Υπέρ-Γιαγιάδων στο κέντρο της Αθήνας για την ανακάλυψη των Υπέρ-Ηρώων που κρύβει ο καθένας μέσα μας. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει το χιούμορ με τον μαγικό ρεαλισμό και τους εκκεντρικούς χαρακτήρες.