ΨHΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ TΗΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

image_pdfimage_print

Η πανδημία έχει δοκιμάσει σκληρά την κοινωνία μας, έχει κοστίσει τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, δημιούργησε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση, έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεπτόμαστε.

Ο  εμβολιασμός είναι η λύση στην πανδημία και ο πιο αξιόπιστος τρόπος προστασίας των αγαπημένων μας. Είναι πράξη ευθύνης απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό που με αυταπάρνηση έχει κρατήσει όρθιο το σύστημα υγείας και αλληλεγγύης απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

Τα εμβόλια είναι διαθέσιμα, έχουν υποβληθεί σε πολύ αυστηρές κλινικές μελέτες ώστε να είναι βέβαιο ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, καθώς και κατάλληλα για τον εμβολισμό όλων. Είναι τo δώρο της επιστήμης στην ανθρωπότητα και κάθε δόση που χορηγείται, προσθέτει ένα λιθαράκι στο τείχος ανοσίας που υψώνουμε απέναντι στην πανδημία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καλεί τους Δημότες και τους κατοίκους της πόλης μας να εμβολιαστούν κατά της πανδημίας Covid 19. Εμβολιαζόμαστε, κερδίζουμε πίσω τη ζωή μας και επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

 Ενωμένοι, σύντομα θα είμαστε όλοι ασφαλείς και ελεύθεροι!

 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 5/7/2021