Παλαιό Φάληρο, 9 & 10/7 Tuning Festival Vol3: Διήμερο Φεστιβάλ αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και μοντέρνας μουσικής

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ.) φιλοξενούν το Tuning Festival Vol3

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στο υπαίθριο parking του Κλειστού Γυμναστηρίου «Σοφία Μπεφόν», στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ένα διήμερο festival μηχανοκίνητων που δεν απευθύνεται μόνο στη νεολαία, αλλά στο σύνολο των φίλων του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και της μοντέρνας μουσικής, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, αγωνιστικά και όχι μόνο οχήματα, υπό τους ήχους γνωστών καλλιτεχνών!

Τα super cars και τα super bikes θα έχουν τον δικό τους χώρο, παρέα με οχήματα που πρωταγωνιστούν στους αγώνες και με οδηγούς και μηχανικούς έτοιμους – όπως υπόσχονται οι διοργανωτές, η ομάδα φίλων μηχανοκίνητων Antisleepers και το διαδικτυακό κανάλι Sportal tv – «να δείξουν τι κρύβουν κάτω από τα ‘κοστούμια’ των οχημάτων».

Οι ώρες λειτουργίας και για τις δύο ημέρες, είναι από το απόγευμα στις 5.00’ έως τα μεσάνυχτα και οι επισκέπτες θα δουν και θα γνωρίσουν από κοντά, τις επιχειρήσεις που «πειράζουν» τα οχήματα, αντλώντας χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης και εμφάνισης από τους ειδικούς.

Αναμνηστικές φωτογραφήσεις και χρήσιμες εμπειρίες για το κοινό, συζητώντας και γνωρίζοντας οδηγούς αγώνων, στην πλειονότητά τους, πρωταθλητές-αφρόκρεμα του χώρου. Στο event θα πραγματοποιηθούν, επίσης, πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Όμορφο κλίμα, ωραίοι άνθρωποι, δυνατά οχήματα, συναρπαστική μουσική και πολύ θετική ενέργεια, στον καλύτερο χώρο των Νοτίων Προαστίων!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 6/7/2022