Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

image_pdfimage_print

Εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τον τεράστιο αγώνα των μαθητών για μάθηση, αλλά και των οικογενειών τους για πρόοδο των παιδιών, ειδικά υπό τις αντίξοες συνθήκες λόγω  κορωνοϊού, ο  Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το γραφείο Παιδείας, τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές της Πόλης μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από νεαρό φοιτητόκοσμο αίθουσα του Πολυχώρου του Δημαρχείου και στους επιτυχόντες μαθητές απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μιχάλη Μιχαηλίδη, οι σχετικοί έπαινοι καθώς και  το λεύκωμα της Πόλης του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος , συνεχάρη τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία ενώ ευχαρίστησε «τις Σχολικές Επιτροπές, το Γραφείο Παιδείας του Δήμου αλλά και τις λοιπές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση ανταπόκριση τους στην λύση σημαντικών προβλημάτων λειτουργίας των σχολείων, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις που επέτρεψαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, να πετύχουν τους στόχους τους».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης , ευχήθηκε στους αποφοίτους «να απολαύσουν τα όμορφα φοιτητικά χρόνια, τα οποία είναι χρόνια εμπειριών, γνωστικών εξερευνήσεων και μελλοντικών αποφάσεων» ενώ εξέφρασε τις δημόσιες ευχαριστίες του στους καθηγητές, στους γονείς και στους συλλόγους  γονέων και κηδεμόνων για τη συμβολή τους στην προσπάθεια των παιδιών και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αποφοίτους, στο νέο τους ταξίδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση , ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, οι Βουλευτές Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης  Χατζηδάκης και Τόνια Αντωνίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Παλαιού Φαλήρου Εδμόνδος Κασιμάτης και η Πρόεδρος Μαίρη Μπαρούνη & το Δ.Σ. της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης. Εκτός από τα παιδιά και τους γονείς τους, παρέστησαν διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων ενώ όλοι οι επίσημοι απήυθηναν χαιρετισμό και μίλησαν με τα παιδιά.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                         Παλαιό Φάληρο, 23/12/2022