Μένουμε Σπίτι – Γυμναστική!

image_pdfimage_print

Γυμναστική στο σπίτι! Αυτό προτείνουν οι γυμνάστριες στο blog του 4ου Δημοτικού σχολείου Π.Φαλήρου. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν ενέργεια, καλή διάθεση και καλή φυσική κατάσταση.2 βίντεο από το Σπύρο Σαμόλη προπονητή καλαθοσφαίρισης και εργαζόμενο στα ΚΔΑΠ Π.Φαλήρου για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους.

 

-Ζέσταμα,διατάσεις

-Δρομικές ασκήσεις

-Ασκήσεις βασικής τεχνικής στο μπάσκετ

 

Υλικά:μια πετσέτα,μια μπάλα του μπάσκετ (εναλλακτικά χρησιμοποιούμε παιδική μπάλα),καλή διάθεση!

 

-Ώρα απασχόλησης: 30´- 45’

• Η Γυμνάστρια του 4ου Δημοτικού σχολείου Ζωή Παπαιωανίδου μας δίνει οδηγίες για γής να γίνεται πολύ προσεκτικά


Παιχνιδιάρικη γυμναστική ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – Kids Workout | Tsampika Kasioti

Το πρόγραμμα έχει γυμναστική για ΜΙΚΡΟΥΣ & για μεγάλους!!!! Μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμα 2-3 φορές με διάλειμμα 1-2 λεπτά, ανάλογα τις αντοχές σας (Ακούστε το σώμα σας και πράξτε ανάλογα)


Από την Μαρία Οικονόμου-γυμνάστρια στα ΚΔΑΠ Π.Φαλήρου

Ασκήσεις μέσα από παιχνίδι :


Η γυμνάστρια Ιουλία Γιουβάνογλου έχει ετοιμάσει ένα Βίντεο Γυμναστικής Για Ενήλικες. Εσείς ΠΡΟΣΟΧΗ !! Γυμναστείτε προσεκτικά και όσο η φυσική σας κατάσταση το επιτρέπει.


Επειδή όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή για κίνηση η γυμνάστρια Ιουλία Γιουβάνογλου έχει ετοιμάσει ένα Βίντεο Γυμναστικής Για ηλικίες πάνω από 60 . Εσείς ξέρετε, ΠΡΟΣΟΧΗ !! Γυμναστείτε τόσο, όσο η φυσική σας κατάσταση το επιτρέπει.

https://www.youtube.com/watch?v=PbMKap8Lvsc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR22VgOuR3BRwM0dMZSxW0GcovS8ME9rs0EZtgTzttfcdiOYV2V5Xki82FU 


Η Ιουλία Γιουβάνογλου συνεχίζει να μας γυμνάζει , με προσοχή και υπευθυνότητα! Ακολουθήστε την !