Μεγάλη ζεστή γιορτή η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Π. Φαλήρου στο κατάμεστο Δημαρχείο

image_pdfimage_print

Με την ευλογία και την ευχή του πατρός Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/2/2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στον κατάμεστο από εργαζομένους και υπαλλήλους, Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Β3 Διονύσης Χατζηδάκης ο οποίος συγκινημένος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Δήμου για τη διαχρονική προσφορά τους, ενώ στην συνέχεια έλαβαν το λόγο Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, διευθυντικά και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, αρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, «οι οποίοι καταβάλλουν καθημερινά τεράστια προσπάθεια, για να εξυπηρετήσουν και να βελτιώσουν τη ζωή των συμπολιτών μας», τονίζοντας απευθυνόμενος στους παρόντες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, ότι “με τη στήριξή σας καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια της πανδημίας να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών, διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες του Δήμου σε υψηλό επίπεδο, να προχωρήσουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού μας και να σχεδιάσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε έργα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το Παλαιό Φάληρο».

Ο κ. Φωστηρόπουλος  στάθηκε επίσης ιδιαίτερα στα μεγάλα τεχνικά έργα που έχουν δρομολογηθεί (υπόγειος χώρος στάθμευσης Φλοίσβου, εμβληματικό «στρογγυλό» κτίριο Φλοίσβου, Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης, κ.α.) και τα οποία θα μεταμορφώσουν θεαματικά το Π. Φάληρο την επόμενη τριετία.

Ειδική αναφορά έκανε, εξάλλου, στις διακρίσεις και στις βραβεύσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «που αποδεικνύουν την πανελλήνια, καθώς και διεθνή επιβράβευση-αναγνώριση του Δημοτικού Έργου», για να τονίσει: «Παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία ο προϋπολογισμός του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έχει αυξηθεί, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων και πηγών προς όφελος της πόλης μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του βιβλίου της πόλης στους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους της μεγάλης οικογένειας του Δήμου Π. Φαλήρου, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους.

«Τους ευχαριστώ ξεχωριστά, καθώς συμπορευόμενοι όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο ισχυρό, που διαρκώς καινοτομεί και διακρίνεται» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                           Παλαιό Φάληρο, 2/2/2023