Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

image_pdfimage_print

Το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου επέλεξε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκειμένου να φιλοξενήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση, τις Αρχιαιρεσίες, την κοπή της πίτας αλλά και τις Βραβεύσεις των απερχόμενων μελών του Δ.Σ.

Στην αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού παρευρέθηκαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και στελέχη δήμων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον που ενέπνευσε για εποικοδομητικές συζητήσεις.

Ψήφισαν  ενενηνταδύο (92) Δήμοι και σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέχτηκε Πρόεδρος ο Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με Α Αντιπρόεδρο το δικό μας Δήμαρχο,Γιάννη Φωστηρόπουλο και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα τη Μαρία Καραμπέτσου, Συντονίστρια του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Γιάννης Φωστηρόπουλος σημείωσε στο χαιρετισμό του φανερά συγκινημένος: «Αισθάνομαι σήμερα πραγματικά πολύ χαρούμενος που υποδεχόμαστε στο Δημαρχείο μας τόσους συναδέλφους Δημάρχους και εκπροσώπους δήμων από όλη την Ελλάδα. Αισθάνομαι και δικαιωμένος γιατί μετά από πολλή δουλειά, τους υποδέχομαι στο Παλαιό Φάληρο που είναι πλέον ένας από τους ελάχιστους πιστοποιημένους δήμους στο Δίκτυο Υγιών πόλεων στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και λειτουργεί σύμφωνα με τους αντίστοιχους πυλώνες Βιώσιμης Ανάπτυξης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, προσωπικά να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους και τους Εθελοντές του Δήμου της πόλης μας, γιατί χωρίς τη δική τους πολύτιμη συμβολή, δε θα ήταν δυνατή μία τόσο άρτια οργάνωση.»