Κλειστό “Σοφία Μπεφόν” Π. Φαλήρου, Δευτέρα 16/10, 18.30: Γαλαξίας αστέρων καλαθοσφαίρισης σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του Α/Σ “Άτλας”

image_pdfimage_print

Κορυφαίοι διεθνείς Έλληνες καλαθοσφαιριστές, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Μαυροειδής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Οικονόμου, Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Τσαρτσαρής, κ.α. θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους, τον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Άτλας», που θα διεξαχθεί

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 στις 18.30 στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» με σύνθημα «Αυτό το βράδυ γινόμαστε όλοι ένα».

Τη φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει η ‘SK Congress’, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την ‘Iasys Clinic’.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία ‘’Άτλας’’ έχει την ευθύνη και έμπνευση της τέλεσης αυτού του Φιλανθρωπικού – Επετειακού αγώνα καλαθοσφαίρισης, στην προσπάθεια αναβάθμισης και ενίσχυσης του έργου των μελών του Συλλόγου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 ετών διαρκούς παρουσίας και δράσης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία ‘’Άτλας’’ δημιουργήθηκε στους κόλπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών με σκοπό την άθληση, την αποκατάσταση των μελών του και την επισιτιστική μέριμνά τους.

Θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και αθλητικού χώρου, για να τιμήσουν τον αγώνα των αθλητών – ηρώων της ζωής και να απολαύσουν όμορφες στιγμές και φάσεις μπάσκετ, βλέποντας τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές να κάθονται σε αμαξίδια και να γίνονται «ένα» με τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές ΑΜΕΑ.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί τους Φαληριώτες, τη νεολαία και τους μαθητές της πόλης να γεμίσουν το «Σοφία Μπεφόν», υπογραμμίζοντας την σημασία της παρουσίας όλων μας στη διοργάνωση:

«Ας στείλουμε όλοι μαζί με την παρουσία μας ένα ανθρώπινο μήνυμα ευαισθητοποίησης για μια κοινωνική μάχη προκειμένου να κάνουμε τον αθλητισμό για τα ΑμεΑ πιο προσιτό και πιο ορατό. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, υπερπηδάμε κάθε εμπόδιο στη ζωή, με θέληση και δύναμη ψυχής. Αυτοί οι άνθρωποι το επιβεβαιώνουν καθημερινά με τον αγώνα τους, αυτοί οι άνθρωποι μας δείχνουν το δρόμο για μια καλύτερη, δίκαιη κοινωνία».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                               Παλαιό Φάληρο, 13/10/2023