ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2024

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με  το Γραφείο Παιδείας ακόμα μία χρονιά διοργανώνουν ένα καρναβαλικό ξεφάντωμα με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση κατοίκων, δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12:30 οι μαθητές των σχολείων μας θα πρωταγωνιστήσουν στο “Φαληριώτικο Καρναβάλι 2024” αφού θα συμμετέχουν στη μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τους καρναβαλιστές. Με αφετηρία την οδό Σειρήνων θα παρελάσουν κατά μήκος της Αγίου Αλεξάνδρου καταλήγοντας στην οδό Αμφιτρίτης, ενώ οι εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα προηγούνται με   πρώτο άρμα αυτό του Βασιλιά Καρνάβαλου.Οι καρναβαλικές ομάδες των σχολείων του δήμου μας θα ακολουθούν, ενώ ο Λατίνος DJ Alex De Leon θα παρασύρει με τη μουσική του τις Βραζιλιάνες χορεύτριες και κυρίως όλους εμάς.Κοντά μας η ομάδα του Jerry Egharevba που με το πέρασμά της θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους , τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να παραμερίσουν για λίγο όσα μας προβληματίζουν και να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πάρτυ με καλεσμένους όλους εμάς.”Το καρναβάλι που προέρχεται από το ιταλικό carne και vale, είναι στην πραγματικότητα ο αποχαιρετισμός στη διασκέδαση και την καλοφαγία. Ελάτε να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι ή όχι, contra tempo στις δυσκολίες της εποχής “.

Θα ακολουθήσει party με τους γνωστούς Alcatrash που θα απογειώσουν το κέφι και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

 

 

Γραφείο Τύπου,

Παλαιό Φάληρο, 8/3/2024