Ημερήσια εκδρομή 400 μελών των ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου σε ταξιδιωτικούς προορισμούς της Αρκαδίας

image_pdfimage_print

Μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή με σύμμαχο τον καλό καιρό, σε πολύ χαρακτηριστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Αρκαδίας, την Βυτίνα και το Μαίναλο,  απόλαυσαν 400 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, το περασμένο  Σάββατο 18/2/23.

Οι εκδρομείς εντυπωσιάστηκαν από τις εναλλαγές των τοπίων και τη φυσική ομορφιά των περιοχών της Αρκαδίας, απολαμβάνοντας όμως και τις γεύσεις των τοπικών εδεσμάτων σε περιοχές απαράμιλλου φυσκού κάλους αλλά και με παράδοση τοπικής κουζίνας.

Η συγκεκριμένη εκδρομή – που προσφέρθηκε δωρεάν στους συμμετέχοντες – οργανώθηκε στο πλαίσιο των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για την τρίτη ηλικία συνδημοτών μας, που τελούνται με επιχορήγηση της δράσης από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, εφαρμόζοντας την κοινωνική πολιτική της Δημοτικής Αρχής.

Τα μέλη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ συνόδευσε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι «ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου  θα συνεχίσει να παρέχει στην τρίτη ηλικία, ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας δικαιούνται να απολαμβάνουν τη χαρά της δράσης και της ζωής μέσα από ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σχέδιο πρωτοβουλιών. Είναι πρωταρχική προτεραιότητα του Δήμου μας  η εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων,  ώστε ούτε για μια στιγμή να μη νιώθουν μόνοι και εγκαταλειμμένοι αυτοί οι άνθρωποι».

Την οργάνωση και τον συντονισμό των συγκεκριμένων δράσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρος Κορόμηλος.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                            Παλαιό Φάληρο, 22/2/2023