Γυναικείο Επιχειρείν – Ημερίδα στο Παλαιό Φάληρο με μεγάλη συμμετοχή

image_pdfimage_print

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, εκδήλωση  για το Γυναικείο Επιχειρείν, με θέμα:

«Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ»

Κεντρική Ομιλήτρια ήταν η κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρος  Ε.Β.Ε.Α. ενώ παρέστη και η Γεν. Γραμματέας της Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, κα Καλυψώ Γούλα.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε η ιδέα της επιχειρηματικότητας ως επιλογή σταδιοδρομίας για τους νέους ανθρώπους και τις γυναίκες ενώ αναπτύχθηκαν τα κίνητρα και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση της.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωση και την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει ενεργά  και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και δράση για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Την οργάνωση  και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η  Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Μαρία Ζάγκα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής ενώ μετά την εκδήλωση ακολούθησε μουσική αυλαία από τις «εν χορώ» Σχολές Χορού & Έκφρασης, K.Κατράνης, πλαισιωμένη από το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου του Αλ.Ψαράκου & Ε.Ράπτη.

Στην λήξη της εκδήλωσης κληρώθηκαν βιβλία, ευγενική χορηγία από τις *Εκδόσεις Μεταμόρφωση* Ραφήνα ενώ δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να θέσει ερωτήματα και απορίες σχετικά με το θέμα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                        Παλαιό Φάληρο, 6/4/2023