Γιάννης Φωστηρόπουλος :”Θα αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης του πολίτη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”

image_pdfimage_print

Το νέο σύστημα αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών από  τους Δημότες «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» καθώς και η υποψηφιότητα του στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, αποτέλεσαν τα βασικά θέματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στον REAL FM  στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Πόπη Χατζηδημητρίου και Γιώργος Ψάλτης.

Για το σύστημα αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους πολίτες, των υπηρεσιών του Δήμου «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε την αξιολόγηση των προβλημάτων, ώστε να μπορέσουμε μέσα από μετρήσιμους δείκτες να καταστήσουμε πολιτικές που θα συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων. Έχουμε ξεκινήσει λοιπόν την εφαρμογή « Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» και μας δίνει την δυνατότητα, από πολίτες που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, να έχουμε μια ενημέρωση. Έτσι με ένα απλό ερωτηματολόγιο, που δεν χρειάζεται ούτε 30 δευτερόλεπτα για να το συμπληρώσεις, γίνονται ερωτήσεις που οδηγούν σε συγκεκριμένες ενέργειες. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι θα αλλάξουμε την προσέγγιση του πολίτη στην  Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έτσι από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, διαπιστώνεις πραγματικά αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι γιατί αυτά που εμφανίζονται στα social media πολλές φορές δεν είναι πραγματικά. Ξεκινήσαμε λοιπόν στις δια ζώσης υπηρεσίες του Δημοτολογίου, του Ληξιαρχείου και του ΚΕΠ και τώρα θα προχωρήσουμε και στις ηλεκτρονικές».

Για την τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και την υποψηφιότητα του δήλωσε :

« Θα είμαι υποψήφιος πάλι. Άλλωστε δεν ολοκληρώνεται σε μια θητεία το έργο. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί ακολούθησα τον Διονύση Χατζηδάκη σε ένα Δήμο, πολύ κομβικό στον παραλιακό άξονα. Εμείς δεν θέλουμε η πόλη μας να μείνει πίσω και θέλουμε η πόλη μας να ακολουθήσει την ανάπτυξη, ώστε καθένας που έρχεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, να την χαίρεται. Όχι μόνο για την ομορφιά της και το κάλος της αλλά και για τις έξυπνες λύσεις και το κοινωνικό της πρόσωπο».

 

 
 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                         Παλαιό Φάληρο, 11/1/2023