Για πρώτη φορά στο Παλαιό Φάληρο οι “Εαρινές Βραδιές Τέχνης και Πολιτισμού” με ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

image_pdfimage_print

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας σας προσκαλούν να απολαύσετε μελωδίες, νότες και θεάματα που αληθινά προάγουν την ανθρώπινη ψυχή, δημιουργούν ερεθίσματα για σκέψη και οδηγούν τον άνθρωπο που τα παρακολουθεί να “θρώσκει-άνω”. Στόχος οι κάτοικοι και οι δημότες της πόλης να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε εκδηλώσεις που απευθύνονται σε κοινό που αναζητά την τέχνη και δεν αναλώνεται σε εκφάνσεις της που είναι εύπεπτες και συνήθεις . Εδώ και λίγους μήνες το Παλαιό Φάληρο απέκτησε το σπίτι των Τεχνών, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν την οικία της Θάλειας Διπλαράκου , οι θιασώτες των εκδηλώσεων. Η προσέλευση από την πρώτη κιόλας φορά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή αποδεικνύοντας, ότι το κοινό επιθυμεί να ψυχαγωγείται με  πολιτιστικά προγράμματα υψηλών απαιτήσεων και  προδιαγραφών.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το πρόγραμμα των  εκδηλώσεων από την Υπηρεσία Πολιτισμού στον τέταρτο (4ο) όροφο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου ή να ενημερωθείτε στο 2132020301.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ … ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ