Γεύμα Αγάπης και αλληλεγγύης από τον Δήμο Φαλήρου

image_pdfimage_print

Με  πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, και με σύνθημα: «Ότι πιστεύουμε, το στοχεύουμε και το πετυχαίνουμε»,  διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου το Γεύμα Αγάπης, προκειμένου τις εορταστικές αυτές ημέρες άποροι και οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας, εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο & Συσσίτιο, να περάσουν κάποιες ευχάριστες στιγμές.

Το Γεύμα της Αγάπης πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Φλοίσβου και οι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποι μας, μαζί με τις οικογένειες τους καθώς και τα κορίτσια από την Στέγη η Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος»  γιόρτασαν την έλευση της Νέας Χρονιάς και αντάλλαξαν ευχές με την Δημοτική Αρχή, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα και γιορτινά γλυκίσματα.

Στην διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλαν καθοριστικά και οι Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για τους οποίους το 2019 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο καθώς όλο το έτος  διακρίθηκαν για την αξιέπαινη και σημαντική δράση τους ενώ η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου διευρύνθηκε με νέους συμμετέχοντες και οργανώθηκε σε νέα βάση.

Την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης είχαν οι μουσικοί του Βυζαντινού Ωδείου Julie Theochari ,Bledar Skenderi καθώς και η σπουδάστρια πιάνου και νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου η οποία ευχήθηκε ανάλογες πρωτοβουλίες και κοινωνικές δράσεις το 2020 να συνεχισθούν και να εμπλουτισθούν.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί ιδιαίτερα  την διεύθυνση και το προσωπικό του Αναψυκτηρίου του Πάρκου Φλοίσβου για την προσφορά του χώρου, των εδεσμάτων καθώς και για την ψυχαγωγία των παιδιών.