Ευαισθητοποίηση μαθητών για την Ακουστική Ικανότητα

image_pdfimage_print

 

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας  Γιάννης Αρκουμάνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος,  σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και την Εταιρεία AKOUSTIKA MEDICA, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής,  διοργανώνουν δράση «Ευαισθητοποίησης για την Ακουστική Ικανότητα».

Η δράση θα διεξαχθεί  στον  Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος), την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 από τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ.

Σκοπός της δράσης, είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών στην ακουστική ικανότητα και στην ισότιμη πρόσβαση των κωφών και βαρήκοων ατόμων στην πληροφόρηση και την επικοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε τους  μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ & Β’ Γυμνασίου  να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς θα είναι μια ευκαιρία να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν μέσα από τις βιωματικές δράσεις για την υγεία και την ακοή μέσω δεξιοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης όπως ζωγραφική, παιχνίδια κλπ.  .

Το συντονισμό της δράσης έχει ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος.