ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART BEAR ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα προς όφελος κατοίκων και δημοτών της πόλης μας που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 65-80 ετών

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σας καλούν  σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του ερευνητικού προγράμματος Smart Bear , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου στις 18:00.

Το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Smart Bear υλοποιείται στο  Κέντρο Ψηφιακής Προληπτικής Ιατρικής (ΚΕ.ΨΗ.Π.Ι.) επί της Αγίας Βαρβάρας 24 στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Το Smart Bear είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα  που υποστηρίζει βάσει τεκμηρίωσης και με εξατομικευμένο τρόπο την υγιή και ανεξάρτητη διαβίωση ατόμων από 65 έως 80 ετών στο οικιακό τους περιβάλλον.

Αποτελεί πρωτοποριακό πρόγραμμα για την Ελλάδα, καθώς απευθύνεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που διαβιούν στην κοινότητα,  συμβάλλοντας  στην καθημερινή έξυπνη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανθρώπους με

Καρδιαγγειακά Νοσήματα,

Ήπια Κατάθλιψη,

Ήπια Γνωσιακή Διαταραχή,

Διαταραχές Ισορροπίας,

Διαταραχές Ακοής, Σύνδρομο της Ευθραυστότητας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Παλαιό Φάληρο, 26/3/2024