ΕΔΔΥΠΠΥ & Δήμος Π. Φαλήρου – Δευτέρα 16/1/2023 (18.00-19.30): Οι Επιδημίες του Χειμώνα… Οι Πολίτες ρωτούν Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ και με την ιδιότητα της πιστοποιημένης πόλης για το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, συμμετέχει και προσκαλεί τους δημότες να λάβουν μέρος και να ενημερωθούν με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τις επιδημίες του χειμώνα, στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. με την συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, από τις 18:00 έως τις 19:30 ακολουθώντας τον σύνδεσμο Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους και έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα (ιώσεις, γρίπη, αλλά και covid-19), που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.

Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας. Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν on line στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με τα θέματα.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον ΕΔΔΥΠΠΥ και σε καθημερινή βάση άσκησης μέριμνας, διά των υπηρεσιών Υγείας-Πρόνοιας που έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας ως σημαντικός μηχανισμός πρόληψης και προαγωγής υγείας, συμμετέχει και προωθεί ανελλιπώς ενέργειες και δράσεις ενημέρωσης του κοινού.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                    Παλαιό Φάληρο, 13/1/2023