Έχει ξεκινήσει από τις 21 Μαρτίου και συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων Δ΄ κύκλου επιλογής ωφελουμένων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων με επίδομα έως 1850,00 €.

image_pdfimage_print

Άνεργοι και ταυτόχρονα κάτοικοι των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου

μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους  στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων.

Στην ιστοσελίδα του έργου  https://sydna.apopsi.gr/ έχει ανακοινωθεί η έναρξη υποβολής αιτήσεων καθώς και η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Δ΄ κύκλου για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα, με τους όρους συμμετοχής, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά  που θα πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι μαζί με την  αίτηση τους.


Δεδομένου ότι στον Α΄, Β΄ και Γ΄ κύκλο της «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»: α) επιλέχθηκαν 750 υποψήφιοι ως επιτυχόντες και 113 επιλαχόντες  κατά τη διαδικασία επιλογής ωφελούμενων και β) από το πρόγραμμα αποχώρησαν 200[1] ωφελούμενοι από τους επιτυχόντες των προηγούμενων κύκλων, ενεργοποιείται ο Δ΄ κύκλος της πρόσκλησης ωφελούμενων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του έργου, ήτοι 750 ωφελούμενοι.

Στο πλαίσιο των νέων αιτήσεων δίνεται η δυνατότητα στους απορριφθέντες από προηγούμενους κύκλους να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους.

Πρόσκληση ωφελουμένων Δ΄ κύκλου

Έναρξης Υποβολής Αιτήσεων και Δικαιολογητικών:
21-03-2023 και ώρα 00:00:01

Λήξη υποβολής Αιτήσεων και Δικαιολογητικών:

25-04-2023 και ώρα 23:59:00

Τα  αντικείμενα κατάρτισης από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι είναι:

  • Υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης (γραφείου)
  • Στέλεχος διαχείρισης αποθήκης
  • Πωλητής λιανικής
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας–social media marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce)
  • Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων & εφαρμογών
  • Υπάλληλος υποδοχής/ εξυπηρέτησης και Εξειδίκευση στην Εξυπηρέτηση πελατών και ανάδειξη τουριστικής εμπειρίας (Guest Experience Expert in Tourism)
  • Σερβιτόρος
  • Υπάλληλος τουριστικού γραφείου
  • Στέλεχος εστίασης – Στέλεχος διοίκησης μονάδων εστίασης

Για διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή αιτήσεων και τεχνικά ζητήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να αποστείλουν email στο  sydna@apopsi.gr με αναφορά στο ονοματεπώνυμό τους ή/και τον ΚΑΥΑΣ της αίτησης τους.

Επίσης μπορούν να απευθύνονται  στο 210 4629300

Εσωτ. 290 Γιαννακοπούλου Μελπομένη και

Εσωτ. 265 κα Γενιτζέ Χαρούλα

(ώρες 09:00 -17:00).

 [1]Έως τις 14/03/2023.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                      Παλαιό Φάληρο, 28/3/2023