ΕΑΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Άνοιξη 2024

image_pdfimage_print

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας σας προσκαλούν σε μία βραδιά με μουσική JAZZ & BLUES τραγουδισμένα από τη μαγική φωνή της Έλλης Πλατάνου.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θάλεια Διπλαράκου” (Ήβης Αθανασιάδου και Τρίτωνος) την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 20:30 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μουσική τζαζ, με τους Χάρη Αθανασόπουλο στο σαξόφωνο και Μιλτιάδη Πίστοφ στο πιάνο με τους δύο μουσικούς να εκτελούν μελωδικές παραλλαγές πάνω σε μία δεδομένη αρμονική βάση σε διάλογο με το ρυθμικό παλμό της Φαληριώτισσας ερμηνεύτριας, φιναλίστ του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού “The Voice”. Μετά από πολλές μουσικές μπάντες και σκηνές η Έλλη Πλατάνου καλείται να προσφέρει μία μοναδική ακουστική εμπειρία στο Φαληρικό κοινό.

Οι “Εαρινές βραδιές Τέχνης & Πολιτισμού” στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου συνεχίζονται φιλοξενώντας διαφορετικές τέχνες πάντα με κοινό γνώμονα την ποιότητα. Είναι άλλωστε πρωτοφανής η ένθερμη υποδοχή όλων των δράσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά για τη δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε να καλέστε στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας Πολιτισμού (2132020301), προκειμένου να γίνει κράτηση θέσεων.

Στο Παλαιό Φάληρο το ταξίδι στην Τέχνη και τον Πολιτισμό ξεκίνησε . Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,

Παλαιό Φάληρο, 10/4/2024