ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

image_pdfimage_print

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Πρόγραμμα λειτουργίας Δημοτικών Ιατρείων στην Αγ. Αλεξάνδρου 77 (τηλ. επικοινωνίας : 210 -9839373 & 9824615)

Η λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων ξεκίνησε το 1988. Στελεχώνονται από μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό και εθελοντές Ιατρούς χωρίς εξαρτημένη σχέση εργασίας και αμοιβής. Παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και παράλληλα κινούνται σε θέματα αγωγής υγείας στα πλαίσια πρόληψης και ενημέρωσης των δημοτών μας . Τα Δημοτικά Ιατρεία στεγάζονται σε ισόγειο χώρο επί της οδού Αγ. Αλεξάνδρου 77 δίπλα στο ΚΕΠ Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Επειδή υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα αλλαγών – ακυρώσεων στο πρόγραμμα των Δημοτικών Ιατρείων παρακαλείσθε να παίρνετε πάντοτε τηλέφωνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας , στα τηλέφωνα 210-9839373, 210-9824615.Υπεύθυνη των Δημοτικών Ιατρείων είναι η κα Παπαδοπούλου Ελένη.

Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, κάθε ημέρα παρέχει τις εξής υπηρεσίες :
– Mέτρηση αρτηριακής πίεσης.
– Ενημέρωση σε θέματα διατροφικά, συμβουλευτική σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, δυσλιπιδαιμία, αρτηριακή υπέρταση, οστεοπόρωση.

Στα πλαίσια προληπτικού ελέγχου του καρκίνου της μήτρας καθώς και του καρκίνου του μαστού παρέχονται ανάλογες συμβουλές. Γίνεται δωρεάν ψηλάφηση μαστού σε όλες τις κυρίες του Δήμου μας από εθελοντή ιατρό Γυναικολόγο- Μαστολόγο.

Κατά διαστήματα διοργανώνονται ομιλίες πάνω σε θέματα υγείας προς ενημέρωση των δημοτών μας από εξειδικευμένους Ιατρούς.