Δήμος Π. Φαλήρου, ΠΟ.Α.ΚΕ, ΙΕΚ ΑΛΦΑ: «Αποδοχή – Μοναδικότητα – Ενσυναίσθηση – Αγάπη» / 3ο WILLPOWER GAMES ΑμεΑ

image_pdfimage_print

Ανοιχτή πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου προς τους πολίτες και τους φίλους του αθλητισμού, του Ολυμπιακού Πνεύματος και των Paralympics, για να επικροτήσουμε και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών, που θα πάρουν μέρος στο 3o Τουρνουά ΑμεΑ WILLPOWER GAMES, που θα γίνει

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 9 παρά τέταρτο το πρωί (08.45), στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ»

Το 3o Αθλητικό Τουρνουά ΑμεΑ WILLPOWER GAMES από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ και την BELIEVE, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΟ.Α.ΚΕ), με συμμετοχή των μεγαλύτερων συλλόγων ΑμεΑ της Αττικής. Θα πάρουν μέρος 3 Παραολυμπιονίκες και περισσότεροι από 200 αθλητές.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και θα χαιρετήσει, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το σύνθημα της εκδήλωσης είναι: «Αποδοχή – Μοναδικότητα – Ενσυναίσθηση – Αγάπη».

Μέσω των αγώνων, οι διοργανωτές στέλνουν το πολύ ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα καταπολέμησης του εφησυχασμού και της αδιαφορίας,  ώστε να εξαλειφθούν κοινωνικές αντιλήψεις και στερεότυπα ξεπερασμένων εποχών, δημιουργώντας μια κοινωνία ισότητας που θα προσφέρει ευκαιρίες μόρφωσης, αθλητισμού, πολιτιστικής έκφρασης και καλλιέργειας δεξιοτήτων για όλους.

Στήριξε και εσύ με την παρουσία σου την πρωτοβουλία-θεσμό WILLPOWER GAMES. Η είσοδος στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                            Παλαιό Φάληρο, 21/2/2023