Δήμος Π. Φαλήρου: Επαναλήφθηκε ο ετήσιος εμβολιασμός αδέσποτων στον χώρο φιλοξενίας στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου

image_pdfimage_print

Η φιλοζωική μέριμνα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τις Οργανώσεις και τα Σωματεία που νοιάζονται και αγαπούν τα ζώα, συνεχίστηκε σήμερα (Πέμπτη), με τον ετήσιο εμβολιασμό των τετράποδων φίλων μας, που περιλαμβάνεται στις προγραμματισμένες δράσεις φιλοξενίας, φροντίδας και παροχής υπηρεσιών.

Τριάντα (30) σκυλιά, τα οποία στεγάζονται στον ειδικό χώρο προσωρινής φιλοξενίας, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου Π. Φαλήρου, εμβολιάστηκαν από τον κτηνίατρο Αλέξανδρο Κονδυλίδη, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ετήσιου προγράμματος εμβολιασμού.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και της πενταμελούς Επιτροπής που έχει συσταθεί για τα αδέσποτα Νίκος Χρυσοβερίδης, η υπεύθυνη του προγράμματος αδέσποτων Αρετή Καραμανωλάκη και εκπρόσωπος του Φιλοζωικού & Πολιτιστικού Σωματείου Π. Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφερόμενος στις φιλοζωικές δράσεις της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας τόνισε:

«Η μέριμνα για τα ζώα της πόλης μας αποτελεί πράξη ευθύνης και ανθρωπιάς. Ο σπουδαίος συγγραφέας και ποιητής μας, Μενέλαος Λουντέμης, είχε πει με πολύ βαθύ νόημα: ‘γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα’. Ας αγαπήσουμε παραπάνω εκείνα τα γλυκά ζωάκια που ομορφαίνουν τις ζωές μας και λίγο περισσότερο τα αδέσποτα που το έχουν πολύ ανάγκη. Ας τα προστατέψουμε όπου τα συναντήσουμε και όπως μπορεί ο καθένας μας».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                                                    Παλαιό Φάληρο, 13/10/2022