Δήμος Π. Φαλήρου: Εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο Δημαρχείο και στην παραλία Μπάτης

image_pdfimage_print

Χαρακτήρα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel λαμβάνει, με την υποστήριξη σύσσωμης της φαληρικής κοινωνίας και των Δημοτικών παρατάξεων, η σημερινή καλλιτεχνική εκδήλωση “Orient Express”, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ της πόλης, ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2023.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Π. Φαλήρου, από σήμερα (8/9) το πρωί, να συγκεντρώνονται στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου (Αρτέμιδος και Τερψιχόρης 51 – είσοδος από Αρτέμιδος), νερά και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία και στους Νομούς που έχει προκαλέσει σοβαρές καταστροφές η θεομηνία, αγκαλιάστηκε με τη γνωστό υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις οι Φαληριώτες. Ως εκ τούτου, η συγκέντρωση των ειδών

Παρατείνεται έως τις 19.00 στο Δημαρχείο της πόλης μας και επεκτείνεται από εκείνη την ώρα και μετά, έως τις 22.30 το βράδυ, στην παραλία του Μπάτη, στο χώρο τέλεσης των ΦΑΛΗΡΙΚΩΝ 2023, όπου η παραλαβή των προσφορών από τους πολίτες θα γίνεται από υπαλλήλους του Δήμου και από εθελοντές.

Συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη:

Εμφιαλωμένα νερά

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.ά.)

Αναλγητικά

– Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους

– Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής

– Power Bank και φακούς

Σας ευχαριστούμε για την έως τώρα συμπαράσταση και αρωγή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί. Το οφείλουμε όλοι στους συνανθρώπους μας!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                  Παλαιό Φάληρο, 8/9/2023