Δήμος Π. Φαλήρου & Ρωμηών Πράξεις: Αναβάλλεται η σημερινή 23/9/23 θεατρική παράσταση “Πέρα στο… Πέραν”

image_pdfimage_print

Αναβάλλεται για σοβαρούς τεχνικούς λόγους, η προγραμματισμένη για σήμερα (Σάββατο 23/9/23), από τον Σύλλογο Εθελοντών Θριάσιου Πεδίου, θεατρική παράσταση της Μαρίας Καρέλου «Πέρα.. στο Πέραν», η οποία επρόκειτο να γίνει στις 20.30, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και της εθελοντικής ομάδας «Ρωμηών Πράξεις» για την 68η επέτειο από τα «Σεπτεμβριανά του 1955» με θέμα: «Ο ρόλος της Τέχνης στη διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης», συνεχίζονται κανονικά στον ίδιο χώρο και αύριο, Κυριακή 24/9, στις 20.00, θα φιλοξενηθεί η παρουσίαση 15 αυθεντικών νυφικών παραδοσιακών φορεσιών από τη μοναδική σε μέγεθος και ιστορική αξία, συλλογή του Εθνικού Θεάτρου Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου», συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του Πολυχώρου εξακολουθούν και εκτίθενται τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων που κυκλοφόρησαν τις ημέρες των «Σεπτεμβριανών» από το Αρχείο των Ρωμηών Πράξεις.

Προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό από το ιστορικό αρχείο της ΕΡΤ, και συνεχίζονται οι καταγραφές-μαρτυρίες που εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιούν οι εθελοντές της ομάδας Ρωμηών Πράξεις.

Διάρκεια έκθεσης: 22-29 Σεπτεμβρίου.

                                                                                                    ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας                                                                           Παλαιό Φάληρο, 23/9/2023