Ένας ξεχωριστός Ιστορικός Περίπατος με “Ιστορίες μυστηρίου στο Παλαιό Φάληρο” περιμένει όλους τους συμμετέχοντες την Κυριακή 28 Απριλίου

image_pdfimage_print

«Ιστορίες μυστηρίου στο Παλαιό Φάληρο»

 

Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και η  Αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Π. Φαλήρου & Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων, σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, σας προσκαλούν στον ιστορικό περίπατο «Ιστορίες μυστηρίου στο Παλαιό Φάληρο»,   την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 16.30’, με μια ξεχωριστή ξενάγηση, σε σημαντικά τοπόσημα της πόλης μας.

Σημείο συνάντησης: Μνημείο Υποβρυχίων (Πάρκο Φλοίσβου)

Τερματισμός: Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Π. Φαλήρου (Αίαντος 28 & Σπάρτης)

 

Αυτή την φορά ο περίπατος μας θα είναι περισσότερο διαδραστικός αφού θα δώσει σε εσάς την ευκαιρία να “παίξετε” και να δημιουργήσετε ιστορίες μέσα στο πιο κατάλληλο περιβάλλον, μια βιβλιοθήκη!

Όσοι επιλέγουν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη μας, συμμετέχοντας στους Ιστορικούς Περιπάτους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δράση η οποία έχει αναδειχθεί σε θεσμό, έχουν κάθε φορά την ευκαιρία, μέσα από ιστορική προσέγγιση, να ανακαλύψουν την πόλη μας, με τη συνοδεία ιστορικών αναφορών για το Παλαιό Φάληρο.

 

Ξεναγός και συνοδοιπόρος, θα είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος.

 

Την δράση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Π. Φαλήρου & Δημοτικών Βιβλιοθηκών  Μαίρη Τρύφων.

 

Η δήλωση συμμετοχής σας γίνεται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 26/04 και ώρα 14.00’ στο e-mail της Δημοτικής Βιβλιοθήκης dimotikivivliothikipf@gmail.com

 

Παρακαλείσθε να αναφέρετε πλήρες ονοματεπώνυμο (των συμμετεχόντων) και τηλέφωνο επικοινωνίας.