#Xmaspfaliro2020

image_pdfimage_print

Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια εξελίσσεται στην πόλη μας!
Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες διαδρομές γεμάτες εκπλήξεις και εορταστική αστερόσκονη!

Η πόλη μας μεταμορφώνεται στον πιο συναρπαστικό προορισμό!

Η πόλη μας φόρεσε τα καλά της! Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε!
Κάθε γωνιά του Παλιού Φαλήρου στολίστηκε κι εμείς θα ζήσουμε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα της ζωής μας!

Κάντε την ευχή σας στο Πηγάδι των Ευχών, επισκεφτείτε την Πλατεία των Αγγέλων,
σκαρφαλώστε στη Γιγαντοκαρέκλα των Ξωτικών, χαρίστε δώρα καρδιάς στο Δέντρο της Αγάπης
και της Προσφοράς και φωτογραφηθείτε μπροστά στο Βαρκάκι του Αϊ Νικόλα!

Οι πλατείες της πόλης μας μεταμορφώθηκαν και οι διαδρομές μας γέμισαν εκπλήξεις και αστερόσκονη!

Εάν ανυπομονείτε για στολισμένες γειτονιές, φωτάκια που λαμπυρίζουν
και πλατείες που θα σας ταξιδέψουν έστω και διαφορετικά αυτή τη χρόνια,
σε μέρη μαγικά, τότε εξερευνήστε κάθε σπιθαμή του Παλαιού Φαλήρου!

Αυτές τις γιορτές απολαύστε και αγαπήστε την πόλη μας!

 

 

5 ΜΑΓΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Πλατεία των Θαυμάτων (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως -Φλοίσβος-)

Οι νεράιδες έλαβαν μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη… Τους ζητούσε να μεταμορφώσουν μια πλατεία του κόσμου, μας σε μέρος μαγικό, απ’ όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν  να του στέλνουν τις ευχές και τα γράμματά τους!

Οι μικρές φτερωτές νεραϊδούλες επέλεξαν την ομορφότερη όλων! Την πλατεία που ο ήλιος και η θάλασσα τη στολίζουν με την λάμψη και την αύρα τους!

Έχτισαν εκεί το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Πηγάδι, για να μπορούν οι επισκέπτες να ρίχνουν το κέρμα τους και να καταθέτουν την ευχή τους… Μεταμόρφωσαν με το μαγικό ραβδί τους το ξύλινο σπιτάκι σε Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη απ’ όπου τα γράμματα θα ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός και θα φτάνουν απευθείας στο γραφείο του Άγιου Βασίλη! Τη γέμισαν με λαμπερά φωτάκια, ξεχωριστά στολίδια  και την έλουσαν με αγάπη και χιλιάδες ευχές!  Υγεία, χαμόγελα, χαρές και ευτυχία θα περιμένουν την νέα χρονιά, όσους θα την επισκέπτονται!

Η Πλατεία του Αη Νικόλα – Η παραδοσιακή! (Πλατεία Μάμαλη)

Η πλατεία του δικού μας Αη Νικόλα σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε Χριστούγεννα άλλης εποχής! Στα Ελληνικά Χριστούγεννα.

Η παραδοσιακή ελληνική βαρκούλα με τα φωτάκια της, μας θυμίζει τα δικά μας ήθη και έθιμα! Σε αυτήν την γραφική πλατεία της πόλης μας οι μεγαλύτεροι επισκέπτες θα πρέπει να αφηγηθούν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία στους νεαρούς συνοδούς τους…. Έτσι κάτι μαγικό θα συμβεί!

Η παράδοσή μας θα με συνεχίσει να υπάρχει ζωντανή στις μνήμες άλλης μίας γενιάς μας!

Η Πλατεία των Σκανδαλιάρηδων Ξωτικών (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας)

Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά, οι ζωηροί βοηθοί του Άγιου Βασίλη βρήκαν την Πλατεία, στην οποία θα κατασκηνώσουν αυτά τα Χριστούγεννα!

Εκεί έχτισαν µια Γιγαντοκαρέκλα για να µπορούν να έχουν µεγάλη ορατότητα και να προλάβουν να σταµατήσουν τις σκανδαλιές, πριν ο Άγιος Βασίλης φτάσει και τους βάλει όλους τιµωρία!

Έστησαν το Ταχυδροµείο του Εργοστασίου ∆ώρων από όπου οι παραγγελίες θα εκτελούνται πρώτες και έδωσαν µια εντολή σε όλους τους επισκέπτες… Τα µικρά παιδιά θα µεταµορφώνονται, όταν έρχονται στην πλατεία, σε συνεργάτες των ξωτικών και θα µπορούν να κάνουν όσες σκανδαλιές θέλουν!!!

Το Δέντρο της Αγάπης! (Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου)

Το άναµµα του ∆έντρου της Αγάπης και της Προσφοράς, ο θεσµός που καθιερώθηκε µέσα από την απέραντη αγάπη σας, θα πραγµατοποιηθεί για ακόµη µια χρονιά στο Παλαιό Φάληρο.  Από 4-13 ∆εκεµβρίου και ώρες 11:00-13:00 & 17:00-19:00, θα µπορείτε να επισκέπτεστε, µέχρι 2 άτοµα, το προαύλιο του ∆ηµαρχείου  για να προσφέρετε τρόφιµα και να στολίζετε την καρδιά µε τις ευχές σας.

Την Κυριακή 13, ∆εκεµβρίου και ώρα 17.00 ο ∆ήµαρχός µας θα φωταγωγήσει το πιο ξεχωριστό δέντρο της πόλης, στον προαύλιο χώρο του ∆ηµαρχείου µας. Στολισµένο µε αγάπη και λάµψη από όλους µας. Κάθε καρδιά θα αντιστοιχεί  σε τρόφιµα για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό συσσίτιο

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης είστε εσείς! Η κάθε προσφορά, µικρή ή µεγάλη, θα κάνει πιο όµορφες αυτές τις γιορτές για τους συνανθρώπους µας που το έχουν ανάγκη. Με µάσκα, απολυµαντικό αλλά πάνω απ’ όλα µε χαµόγελο, ας δώσουµε φως στο δέντρο της αγάπης και της προσφοράς, στολισµένο µε τις περισσότερες καρδιές που είχε ποτέ!

Η Πλατεία των Αγγέλων! (Πλατεία Ντάβαρη)

Το «Aγγέλων Φως» των Χριστουγέννων φτάνει στην πόλη µας! Η µοναδική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια θα είναι γεµάτηχαρά και στιγµές άγιες.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της όµορφης πλατείας θα συναντήσουν τα Γιγάντια Φτερά των Aγγέλων που θα τους «ταξιδέψουν» σε ένα νοητό ταξίδι και µια ξεχωριστή ατµόσφαιρα! Η αγάπη θα πρέπει να αποτελεί τη κινητήριο δύναµή µας και προϋπόθεση για κάθε τι όµορφο που θα µας συµβεί.

Ένα µοναδικό περιβάλλον που θα µας θυµίσει ότι εµείς είµαστε οι άγγελοι της ζωής µας.

 

#Xmaspfaliro
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ