Μαρίνα Φλοίσβου

image_pdfimage_print

 


Mόλις έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη μαρίνα υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα με δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού mega – yacht.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου αναβάθμισης, η Μαρίνα προσφέρει σήμερα περίπου 250 θέσεις ελλιμενισμού από τις οποίες πάνω από το 50% μπορούν να φιλοξενήσουν θαλαμηγούς μήκους άνω των 30 μέτρων καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό την αντίστοιχη εγχώρια ανάγκη ελλιμενισμού και ταυτόχρονα δημιουργώντας πόλο έλξης τακτικών επισκεπτών υψηλών απαιτήσεων στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη μαρίνα που δημιουργείται στην Ελλάδα, με πλήρη χερσαία ανάπτυξη, σε μια έκταση 3.800τ.μ, η οποία εκτός από τις χρήσεις υποστήριξης για σκάφη και χρήσεις αναψυχής (αναψυκτήρια / εστιατόρια) περιλαμβάνει και εμπορικές χρήσεις, μοντέλο ανάπτυξης το οποίο λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό.

Σήμερα, στην Μαρίνα Φλοίσβου, οι ιδιοκτήτες των σκαφών αλλά και οι κάτοικοι της πόλης απολαμβάνουν μια σειρά από εμπορικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην Μαρίνα είναι τα εξής:

  • 9 χώροι αναψυχής / εστίασης: Πολυχώρος Pier One του Ομίλου Πεντελικόν (περιλαμβάνει τα εστιατόρια Coquillage και Brasserie Sud καθώς και το Bar restaurant ΖΙΝC), Due Cavalieri, HaagenDazs, Cruiser Exclusive Bar & shop, Breeze cafe & drinks, Mare Mare Ristorante, Το Ταξίδι.
  • 6 καταστήματα ένδυσης / αξεσουάρ: Oltre Mare, Manalis Eyewear, Columbia, BillaBong, Perga Marine, Quiksilver.
  • 11 γραφεία / αντιπροσωπείες Yachting: Kappa Marine, Triton Yachting, Albatros, Aicon Yachts Blue Line, EKKA Yachts, PrivatSea Yachting, Dreaming Yachts, MPM Marine Hellas, ΝΑΥΤΙΛΟΣ Yachting, Cape4 Yachting, Cavendish White.
  • 4 καταστήματα υπηρεσιών: Breeze Books, Press & Tobacco, ATM, Image on Deck, Sapo Limouzine Services.
  • 2 καταστήματα λοιπών χρήσεων: AB Shop & Go, Eric Kayser.

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 9871000-2
Fax: +30 210 9871060
VHF: channel 9
Web: http://www.flisvosmarina.com
E-mail: mailto://info@flisvosmarina.com