Δημοτικές Βιβλιοθήκες Παλαιού Φαληρου

image_pdfimage_print

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ                                                                          Παλαιό Φάληρο,  31/3/2020

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Τρίτωνος 118, Παλ. Φάληρο, Τ.Κ. 175 62.

Τηλ.: 210.98.12.390,Fax: 210.98.83.653

Email: vivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr

Υπεύθυνη Δημοτικών Βιβλιοθηκών : Μαίρη Τρύφων

Τηλ: 6981161305

Email: mairytrifon@gmail.com

Αξιότιμοι γονείς και εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες των περιστάσεων , θέτουν στην διάθεση των εκπαιδευτικών και των μαθητών τον εξοπλισμό τους, ως προς την αναπαραγωγή έντυπου εκπαιδευτικού υλικού.

Αυτό σημαίνει ότι, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών που δεν έχουν δυνατότητα εκτυπώσεων εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι μαθητές να πραγματοποιήσουν και ολοκληρώσουν τις εργασίες η τα μαθήματα που οργανώνονται ή τους ανατίθενται, μπορούν να αποστείλουν emailστην διεύθυνση   vivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr

Επειδή οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, με απόφαση του Δημάρχου Γ. Φωστηρόπουλου  έχουν αναστείλει την καθημερινή λειτουργία τους, μέχρι νεωτέρας, στο πλαίσιο αποφυγής εξάπλωσης του covid-19, πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, πρέπει να γνωρίζετε τα εξής :  

Προσοχή:

η διαδικασία αφορά αποκλειστικά εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό υλικό από βιβλία σχολείου, εργασίες που έχουν δημιουργήσει ή αναθέσει εκπαιδευτικοί των σχολείων,  (όχι πχ σελίδες ζωγραφικής)
τα emails, με το υλικό που χρειάζεται να εκτυπωθεί, στέλνονται από τους γονείς των μαθητών ή τους εκπαιδευτικούς , γι΄αυτό απαραίτητο είναι να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας του ενήλικα και μόνο.  
Πριν αποστείλετε το υλικό σας, βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματική η ανάγκη να απευθυνθείτε στην υπηρεσία αυτή της βιβλιοθήκης, ώστε να μη γίνει κατάχρηση.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να απευθυνθεί στην Βιβλιοθήκη μόνο μια φορά την εβδομάδα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.
Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα που θα αποσταλούν, να ενημερώσουν για το πότε και πως και από ποιόν θα γίνει η παραλαβήτου εκτυπωμένου υλικού.

Η διαδικασία παραλαβής του εκτυπωμένου υλικού θα γίνει πάντα και μόνο με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

Email:  vivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr  

Ο Δήμαρχος Ιωαννης Φωστηροπουλος                                      Η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Μαίρη Τρύφων