“ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024” Μάγεψε με τη φωνή του ο Μπάμπης Βελισσάριος στα “Τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης” Τα Φαληρικά συνεχίζουν με The Beatles live Tribute Band, Βασίλη Λέκκα – Ιωάννα Εμμανουήλ & Κατερίνα Αδάμ , Julie Massino και το Φαληριώτη Γρηγόρη Ίστσεν

image_pdfimage_print

Μία μοναδική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χτες βράδυ στη συναυλία του Μπάμπη Βελισσάριου και της Εύης Μάζη. Η επί χρόνια Ιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας , μεσόφωνος Βάγια Κωφού  παρουσίασε το σπουδαίο ερμηνευτή, που  γέμισε με λυρισμό την παραλία του Μπάτη , ενώ το κοινό δε σταμάτησε να τον συνοδεύει σε τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση όπως το “Τυχερό μου αστέρι” και το “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”. Ιδιαίτερη πινελιά το αφιερωματικό μέρος της συναυλίας στο μεγάλο Μίμη Πλέσσα.

 

 

Απόψε  με αφορμή την επέτειο των εξήντα χρόνων από το μουσικό συγκρότημα που αποτέλεσε φαινόμενο και την έναρξη της Beatlemania στη σκηνή του Μπάτη θα ανέβει το συγκρότημα “The   Beatles Live Tribute Band με ένα αφιερωματικό πρόγραμμα στη δημοφιλέστερη μπάντα όλων των εποχών.

Στα πλαίσια των φετινών καινοτομιών τη συναυλία θα πλαισιώσουν χορευτές από τη Σχολή Χορού Dance School Redifler (Ναϊάδων 49, Παλαιό Φάληρο), οι οποίοι θα λειτουργήσουν διαδραστικά με το κοινό.

Το Σάββατο ο Βασίλης Λέκκας και η Ιωάννα Εμμανουήλ θα ερμηνεύσουν Στέλιο Καζαντζίδη και Βίκυ Μοσχολιού σε μια συναυλία αφιερωμένη στους δύο μεγάλους καλλιτέχνες , που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο τραγούδι.

Αφιέρωμα στις Μεγάλες Κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού” με την Κατερίνα Αδάμ. Μεγάλες επιτυχίες  της Μοσχολιού, της Μαρινέλλας,  της Γαλάνη , της Τζένη Βάνου, της Πρωτοψάλτη και της Αρβανιτάκη, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Μπάτη. Special Guest η Julie Massino. Φιλική Συμμετοχή του Φαληριώτη Γρηγόρη Ίστσεν  που έχει κάνει κλασικές σπουδές στο Εθνικό  Ωδείο Παλαιού Φαλήρου και συχνά παίζει τη μουσική του στους δρόμους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σημείωσε: “Κάθε βράδυ ο Μπάτης γεμίζει με ανθρώπους που χαίρονται , τραγουδούν, χορεύουν και συγκινούνται. Τα Φαληρικά είναι Πολιτισμός και έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν αλλά και να προσφέρουν. Σας προσκαλούμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας και όσοι μπορείτε παρακαλούμε να κάνετε τις προσφορές σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας”.  

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παλαιό Φάληρο, 6/9/2024