Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης 2024 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Η πλατφόρμα έκλεισε.

image_pdfimage_print

Μόλις μέσα σε μία ώρα οι αιτήσεις συμμετοχής για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης 2024 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεπέρασαν τον προβλεπόμενο αριθμό των εννιακοσίων (900) θέσεων , υπερβαίνοντας το αριθμητικό όριο της προβλεπόμενης φιλοξενίας, με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να μη δύναται να υποδεχθεί άλλες αιτήσεις.

Κάθε χρόνο αυξάνονται οι θέσεις των ωφελούμενων , είναι όμως πραγματικά τόσο εντυπωσιακή η αποδοχή και η συμμετοχή στο πρόγραμμα, που άμεσα εξαντλούνται οι θέσεις.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  και ο Συντονιστής και Επόπτης Μιχάλης Μιχαηλίδης  διαπιστώνοντας ακόμα μία φορά την ανάγκη των γονέων για συμμετοχή των παιδιών τους σε προγράμματα και δράσεις, δεσμεύονται να συνεχίσουν και στο μέλλον να δημιουργούν  ποιοτικές εκδηλώσεις προς όφελος των μαθητών του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Αναπόσπαστο κομμάτι της Δημοτικής μας αρχής είναι τα πραγματικά πολύ επιτυχημένα Προγράμματα  Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης , που χαίρουν της δικής σας αποδοχής και σας ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις οι μικροί μας φίλοι να περάσουν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες “.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,

 Παλαιό Φάληρο, 29/5/2024