Το Πασχαλινό Bazaar του «ΑΛΜΑ» επιστρέφει την Κυριακή 10/4 στη Μαρίνα Φλοίσβου (10.00’-21.00’)

image_pdfimage_print

Την  Κυριακή 10 Απριλίου 2022, από τις 10.00’ το πρωί έως τις 9.00’ το βράδυ, στη Μαρίνα Φλοίσβου φιλοξενείται και πάλι, φέτος – ύστερα από μια διετία απουσίας λόγω πανδημίας – το Πασχαλινό Bazaar του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Χειροποίητες λαμπάδες και αρωματικά σαπούνια, πασχαλινά διακοσμητικά είδη και κατασκευές χειροτεχνημένες με αγάπη, από ομάδες παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα και τους εθελοντές του «ΑΛΜΑ», γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα δώρα σας περιμένουν!

Η φετινή εκδήλωση του «ΑΛΜΑ» έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω του πρόσφατου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2/4), καθώς ως πρωταρχικός σκοπός της, αναδεικνύεται η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με θέματα αναπηρίας, την ανάδειξη των δυνατοτήτων των ατόμων με αναπηρία και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα έσοδα από την πώληση των πασχαλινών ειδών θα διατεθούν για τη συνέχιση των προγραμμάτων παιδιών και νέων με αναπηρία στο Παλαιό  Φάληρο .

Σας περιμένουμε να στηρίξετε το όραμά του Συλλόγου  και να ενισχύσετε την προσπάθεια να αποκτήσει ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ» το «Δικό Του Σπίτι».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7/4/2022