Τέλος στις αιτήσεις συμμετοχής για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης 2022 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

image_pdfimage_print

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν, σε χρόνο ρεκόρ, οι αιτήσεις συμμετοχής για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης 2022 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, αποκλειστικά και ΔΩΡΕΑΝ, για παιδιά οικογενειών, δημοτών και κατοίκων Παλαιού Φαλήρου (μαθητές Δημοτικού και παιδιά που αποφοιτούν από το Νηπιαγωγείο και εντάσσονται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση)!

Ο αριθμός των αιτήσεων για το φετινό Θερινό Πρόγραμμα (20/6-15/7/2022), όπως εξ’ αρχής έχει ανακοινωθεί, αφορά συνολικά 600 παιδιά, με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Ωστόσο οι αιτήσεις, σε ελάχιστα 24ωρα, υπερέβησαν κατά εκατοντάδες το αριθμητικό όριο προβλεπόμενης φιλοξενίας, με αποτέλεσμα να είναι πλέον άσκοπο να εξακολουθήσουν να υποβάλλονται νεότερες.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σας ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα του καλοκαιριού 2022 και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει στο μέλλον, να οργανώνει εκδηλώσεις και συμμετοχικά προγράμματα που αφορούν μαθητές και παιδιά της πόλης μας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 30/5/2022