Συμμετοχή και βράβευση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στη 2η Διεθνή Έκθεση – VERDE.TEC 2018

image_pdfimage_print

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της ανάδειξης Βέλτιστων πρακτικών Οργανισμών και Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση – VERDE.TEC 2018 με την πρόταση «ΒΟΤΑΝΟΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ» στο Πάρκο του Φλοίσβου.

Η επταμελής επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού επέλεξε ομοφώνως την πρόταση του Δήμου μας ανάμεσα στις υποψηφιότητες 32 Δήμων για το Βραβείο «Επιτυχημένο Μοντέλο Προστασίας και Ανάδειξης της Βιοποικιλότητας», στην κατηγορία  «Βιοποικιλότητα».

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 19:00-20:00 στην Συνεδριακή Αίθουσα Α’ του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας, θα γίνει η απονομή του βραβείου «Επιτυχημένο Μοντέλο Προστασίας & Ανάδειξης της Βιοποικιλότητας» στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Το Βραβείο θα παραλάβει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Η παρουσίαση της πρότασης θα γίνει από την  Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κα Βίκυ Ανδρικοπούλου, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στις 12:30 – Συνεδριακή Αίθουσα Α΄ του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας.